30 maj 2018

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Keitä me olemme?
Olemme joukko henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tutkimuksesta ja tieteestä; olemme järjestäytyneet rekisteröityyn yhdistykseen. Olemme melko uusi kaksikielinen yhdistys, joka on paikallisesti/alueellisesti kiinnittynyt. Me, jotka tähän mennessä olemme olleet mukana yhdistyksen toiminnassa, edustamme kirjavaa joukkoa professoreista ja dosenteista niihin, joilla on jokin perustutkinto tai jotka haluavat suorittaa ensimmäisen tutkinnon.

Miksi olemme järjestäytyneet?
Tiedämme, että seudulla on potentiaalisia tieteilijöitä, jotka toimivat toisistaan tietämättä. Haluamme tuoda yhteen nämä henkilöt ja jos mahdollista, löytää yhteisen alustan projekteille ym. Haluamme toimia nyt uudistusten turbulenssiaikana, jotta jatkossakin on mahdollista Pietarsaaren seudulla suorittaa korkea-asteisia opintoja ja tutkimusta.

Mitä me teemme?
Tähän mennessä olemme tavanneet suunnilleen kerran kuukaudessa. Tapaamisissa olemme saaneet kuulla erilaisia esityksiä, joista olemme käyneet ennakkoluulotonta keskustelua. Meillä on myös valmiudet auttaa opiskelijoita lopputöiden tekemisessä esim. antamalla ohjausta. Tavoitteenamme on kehittää toimintaa järjestämällä yleisöluentoja ja opintomatkoja sekä toimimalla asiantuntijoina erilaisissa kysymyksissä ym. – Yhteenvetona voidaan sanoa, että toimimme saadaksemme, kehittääksemme ja jakaaksemme tietoa.

Liity yhteisöön!
Voit tulla jäseneksi niin, että
  • lähetät yhteystietosi (nimi, osoite, s-posti) yhdistyksen sihteerille: forskarnatverket[at]gmail.com
  • maksat 20 € (liittymismaksu + jäsenmaksu 2018) yhdistyksen tilille: Handelsbanken  FI 1231 3110 0183 5424 (HANDFIHH)
Saat kuukausittain sähköpostitse jäsenkirjeen, jossa on tarkempia tietoja kokoontumisista!

Hallitus: Pietarsaaren tutkijaverkosto ry

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar